Sleutels en sloten vervangen

Het kan gebeuren dat u zichzelf buiten sluit, of een sleutel of een tag verliest. Ook kan het voorkomen dat u een cilinder of een slot wilt laten vervangen of dat het slot niet meer werkt. Hieronder vindt u tips om buiten sluiten te voorkomen en kunt u extra sleutels, tags of cilinders bestellen. Bij spoed kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 085 - 20 20 777.

Buiten gesloten

Thuisvester heeft geen reservesleutels van de woningen dit in tegenstelling tot wat veel bewoners denken. Als u buitengesloten bent, is het enige dat wij kunnen doen een bedrijf langs sturen om uw woning te openen. 

De kosten hiervan zijn voor eigen rekening en bedragen € 150,-. Deze kosten wilt u natuurlijk liever niet. Probeer daarom deze situatie te voorkomen en er voor te zorgen dat u altijd uw woning weer in kunt. 

  • Controleer voor vertrek altijd of u de huissleutel bij u heeft, ook als u deze altijd op een vaste plek in uw tas hebt. Toch kan het altijd een keer gebeuren dat u uw sleutels vergeet.
  • Wees daarom voorbereid: zorg voor reservesleutels bij buren en/of familie.

Extra sleutels/tags

Als u extra sleutels wilt kunt u die in de meeste gevallen bij laten maken bij een sleutelservice. Als u gecertificeerde sleutels heeft kunt u deze via Thuisvester bijbestellen. De kosten hiervan zijn € 25 per stuk. Ook kunt u een tag bijbestellen via Thuisvester. De kosten hiervan zijn € 21 per stuk. Als de tags en sleutels binnen zijn informeren wij u hierover en kunt u ze op vertoon van legitimatie en na pinbetaling afhalen op ons kantoor aan de Mathildastraat 52 in Oosterhout.

Cilinder of slot vervangen

De kosten voor het vervangen van cilinders en sloten zijn:

  • enkele cilinder vervangen € 59
  • postkastslot vervangen € 75
  • 2 gelijksluitende cilinders vervangen € 83
  • 3 gelijksluitende cilinders vervangen € 110
  • oplegcilinderslot i.p.v. cilinder vervangen € 139

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden