Overlijden

Als een dierbare overlijdt, is dat een ingrijpende gebeurtenis. Het is dan ook heel begrijpelijk dat u er niet direct aan denkt het overlijden aan ons door te geven. Toch is het belangrijk ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte te stellen.

Voortzetten huur na overlijden

Achterblijvende is medehuurder

Als uw partner overlijdt en u bent medehuurder dan behoudt u het recht om de woning te blijven huren. Geef in dit geval het overlijden door via dit contactformulier. Benoem bij de toelichting  'Naam contract wijzigen na overlijden' en upload de overlijdensakte.

Achterblijvende is gehuwd en geen medehuurder

Staat u niet als medehuurder in het huurcontract vermeld maar bent u gehuwd of heeft u een geregistreerd partnerschap dan kunnen we voor u de naam op het huurcontract  wijzigen. Dit kunt u melden via dit contactformulier in te vullen. Benoem bij de toelichting  'Naam contract wijzigen na overlijden en upload een uittreksel uit de BRP en de overlijdensakte.

Achterblijvende is ongehuwd en geen medehuurder

Bent u niet gehuwd, of heeft u geen geregistreerd partnerschap en bent u geen medehuurder, dan moet u binnen zes maanden de woning verlaten. Als u toch in de woning wilt blijven wonen, dan kunt u binnen zes maanden na het overlijden toestemming aanvragen via dit contactformulier. Geef dit aan in de toelichting en meld hierbij ook:  'Vraag voor Klantenservice'. Per situatie bekijken wij of u in de woning kunt blijven wonen.

Opzeggen huur na overlijden

Bent u erfgenaam van een overledene en wilt u de huurwoning van uw dierbare opzeggen? Vul dan dit formulier in. Onze klantenservice neemt contact met u op over de verdere afhandeling.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden