Nieuwe overzichtelijke gebruiksvriendelijke website

Publicatiedatum: 29-01-2019

Met deze nieuwe website bieden onze diensten continu aan zodat u op het moment dat het u uitkomt, uw zaken met ons kunt regelen. De website is overzichtelijker, duidelijker en gebruiksvriendelijker. Het maakt niet uit of u de website bezoekt via een computer, een smartphone of een tablet: het scherm schaalt automatisch mee met de afmeting van het apparaat dat u gebruikt.

Reparatieverzoek indienen 

U kunt niet alleen heel eenvoudig een reparatieverzoek indienen: u kunt ook meteen een afspraak maken in de agenda van de aannemer. Verder regelt u bijvoorbeeld uw betalingen, het aanpassen van uw contactgegevens of een aanvraag voor een woningverbetering gemakkelijk online. Nieuw is het nieuwbouw en planmatig onderhoud overzicht. Onderaan iedere pagina krijgt u nog steeds via de automatisch getoonde vragen en antwoorden snel antwoord op uw vraag. 

Inloggen op nieuwe website

Alle huurders hebben een email of brief ontvangen met een activatielink of inlogcode. Huurders die zich al aangemeld hadden voor ww.thuisvester.nl ontvangen een activatielink waarmee ze zich in een keer voor de nieuwe site aan kunnen melden. Huurders waarvan geen emailadres bekend is kunnen zich aanmelden met de gegevens die in de brief vermeld staan. 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden