Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht Tweede gebouw nieuwe huurappartementen Parck Warande op Klik voor Wonen

Tweede gebouw nieuwe huurappartementen Parck Warande op Klik voor Wonen

Leestijd: 2 min

Van 24 juni (17.00 uur) tot en met 1 juli 2024 (17.00 uur) bieden we de huurappartementen aan het Kleinseminariehof in Oosterhout via klikvoorwonen.nl aan.

Het plan is gelegen op de Intergas locatie aan de Warandelaan naast atletiekvereniging Scorpio. Winkelcentrum Zuiderhout ligt op loopafstand. Er worden 2 woongebouwen gerealiseerd; gebouw A krijgt 48 appartementen en gebouw B 60 appartementen. De appartementen van gebouw A zijn al toegewezen aan kandidaten. Nu worden de 56 appartementen van gebouw B op Klik voor Wonen aangeboden. De 4 commerciële huurappartementen van gebouw B komen later dit jaar op Klik voor Wonen. Naar verwachting worden de appartementen in het vierde kwartaal van 2025 opgeleverd.

Huurprijzen
Alle 56 appartementen hebben een huurprijs van € 879,66 excl. voorschot servicekosten.
Deze zijn € 64,45 voor de appartementen zonder parkeerplaats en € 74,95 voor de appartementen mét parkeerplaats.

Indeling
Alle appartementen zijn inpandig bereikbaar. Ze beschikken over een ruime woonkamer met open keuken variërend tussen circa 28m² en 36m², een hoofdslaapkamer variërend tussen circa 12m² en 18m², een 2e slaapkamer variërend tussen circa 7m² en 12m², een badkamer voorzien van een toilet, douchehoek en wastafel, aparte toiletruimte, een balkon/terras variërend tussen circa 7m² en 120m², een bergruimte voor de installaties en een wasmachine en wasdroger. Het appartement met huisnummer 218 heeft als enige een 3e slaapkamer van circa 8m². Op de begane grond zijn de inpandige bergingen aanwezig. Er zijn 24 parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeergarage op de begane grond. Deze parkeerplaatsen zijn gekoppeld aan een appartement. De overige bewoners kunnen parkeren op de openbare parkeerplaats.

Doelgroep en toewijzing
De appartementen zijn geschikt voor alle doelgroepen. De toewijzing gaat volgens het systeem van passend toewijzen. Deze appartementen zijn bedoeld voor de middeninkomens. Dit betekent voor een 1-persoons huishouden een inkomen van € 47.699 tot € 66.000 en voor een 2-persoonshuishouden en meer personen een inkomen van € 52.671 tot € 66.000.

Aanbieding
Of je daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van jouw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Na de sluitingsdatum worden de eerste kandidaten geselecteerd en door Thuisvester benaderd. Dus zorg ervoor dat je goed bereikbaar bent via de telefoon of mail zodat je aan ons door kunt geven in welk appartement je graag zou willen wonen!