Uw huur opzeggen

Als u onderstaande doorleest, dan weet u wat u kunt verwachten bij het opzeggen van de huur en kunt u onderaan de huur opzeggen.

Bent u erfgenaam van een overledene dan kunt u hier de huurwoning van uw dierbare opzeggen.

 • 1

  Minimaal 1 maand van tevoren

  Houdt u er rekening mee dat de huur minimaal 1 maand en maximaal 3 maanden van te voren opgezegd kan worden. U kunt iedere dag van de maand opzeggen.

 • 2

  Medehuurder?

  Als er een medehuurder bij ons bekend is, wordt de medehuurder geïnformeerd over de huuropzegging. Als hij/zij daar bezwaar tegen heeft en dit bij ons kenbaar maakt wordt de huuropzegging geannuleerd. 

 • 3

  Eerste en tweede opname

  Bij de eerste opname bekijken we of het huis in goede staat is en of er veranderingen zijn aangebracht. U kunt dan aangeven welke zaken u ter overname wilt aanbieden aan de nieuwe huurder en de opzichter geeft aan hoe de woning opgeleverd moet worden. Bij de tweede opname controleert de opzichter of de afspraken zijn nagekomen. Als alles in orde is, kunt u gelijk de sleutels inleveren.

 • 4

  Bezichtigen

  Geïnteresseerden kunnen contact met u opnemen om de woning te bezichtigen en overnames te bespreken. Na bezichtiging beoordeelt Thuisvester of uw woning aan de kandidaat kan worden toegewezen. Leg afspraken over overnames pas vast als u van ons de gegevens van de definitieve kandidaat ontvangen heeft.

 • 5

  Eindafrekening

  Binnen 4 weken wordt de eindafrekening verstuurd. Eventueel teveel betaalde huur wordt dan verrekend.  

 • 6

  Als u eenmaal heeft opgezegd is dit definitief en wordt de woning aan de volgende huurder aangeboden.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden